Ποδολογία Θεσσαλονίκη

Λίγα λόγια για μας

Κέντρο ποδολογίας ΘεσσαλονίκηςΤο κέντρο ποδολογίας δημιουργήθηκε το 1995 στην Θεσσαλονίκη από τη Ρούλα Μπουμπάρη, πτυχιούχο ποδολόγο Γερμανίας.
Με τα πιο σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, την αυστηρή υγιεινή και τις εξειδικευμένες γνώσεις μας, σας προσφέρουμε προστασία και λύση στα προβλήματα των κάτω άκρων.
Η πρόοδος της τεχνικής, διευκολύνει την εργασία μας. Οι σμίλες, οι σύγχρονες φρέζες και η υγρή τεχνική, μας επιτρέπουν μία ιδιαίτερα χωρίς πόνο εργασία.
Αντιμετωπίζουμε ασθενείς υψηλού κινδύνου όπως διαβητικούς, αιμοφιλικούς, και ρευματοπαθείς.

Λειτουργούμε με τις πλέον πρωτοποριακές μεθόδους, όπως το soft laser για τις φλεγμονές, την κρυοπηξία για τις μυρμηγκιές, την ορθονυχία για την ονυχοείσφρυση κ.α.

Μέσω της εκπαίδευσης και της πολύχρονης πείρας μας, δεν απομακρύνουμε μόνον ενοχλητικούς κάλους και παραμορφωμένα νύχια, διαπιστώνουμε παθολογίες που χρίζουν ιατρικής παρακολούθησης και συνεργαζόμαστε καθημερινά με ιατρούς σχετικών ειδικοτήτων (Διαβητολόγους, δερματολόγους, ορθοπεδικούς, αγγειολόγοι κ.α.)

Συμβουλευτικά, δίνουμε οδηγίες για την σωστή φροντίδα των ποδιών και διαθέτουμε υλικό επιδέσμων, προστατευτικών, μεθόδους ανακούφισης, άλατα για ποδόλουτρο και εξειδικευμένες κρέμες που μπορείτε να προμηθευτείτε για την περαιτέρω φροντίδα των ποδιών σας στο σπίτι..Εξειδίκευση στον Σακχαρώδη Διαβήτη και την Ορθονυχία

 

Πιστοποιημένη Θεραπεύτρια Ορθονυχίας VHO–Osthold–Spange® Perfect

 

Μέλος της Εταιρείας Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού

                               

Μέλος του Σωματείου ποδολόγων ΓερμανίαςΣωματείο Ποδολόγων Γερμανίας

 

Μέλος του Σωματείου ποδολόγων ΕλλάδοςΜια θεραπευτική φροντίδα των ποδιών είναι πολύ υπεύθυνη για να αφεθείτε στα χέρια ενός μη ειδικού. Για αυτόν τον λόγο, προσέχετε να εμπιστεύεστε την φροντίδα των ποδιών σας μόνον σε ειδικό ποδολόγο-ποδοθεραπευτή. Αυτή η ειδικότητα σας προσφέρει την εγγύηση ότι βρίσκεστε σε καλά και εξειδικευμένα χέρια για τα προβλήματα των ποδιών σας.

Ποιοι είναι οι πελάτες - ασθενείς μας

  • Όλα τα άτομα τα οποία έχουν οποιοδήποτε πρόβλημα ή πόνους στα πόδια.
  • Διαβητικοί, ρευματοπαθείς, προβλήματα κακής κυκλοφορίας του αίματος.
  • Αποθεραπείες μετά από επεμβάσεις - κακώσεις νυχιών.
  • Άτομα που δεν μπορούν πλέον να περιποιηθούν μόνοι τα πόδια τους.
  • Όλα τα άτομα τα οποία θέλουν να έχουν περιποιημένα και χωρίς πόνους πόδια.

Σχετικά άρθρα

Σχετικά άρθρα


Eπικοινωνία

Home
Κέντρο ποδολογίας
Γραβιάς 12
54645 Θεσσαλονίκη
Phone
+30.2310850066
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.
Map


Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα: κλειστά
Τρίτη - Παρασκευή: 9.00 - 20.00
Σάββατο: 9.00 - 15.00

Facebook Twitter GPlus

Valid XHTML 1.0 Transitional