Ποδολογία Θεσσαλονίκη

Μασάζ ποδιών

Το μασάζ συντελεί στη μείωση της έντασης και του stress, απελευθερώνει το ενεργειακό μπλοκάρισμα, δημιουργεί ευλυγισία και ανακουφίζει από μυοσκελετικά προβλήματα. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, καθώς επιτυγχάνεται καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της ενέργειας, οπότε το σώμα μας δουλεύει σε άμεση συνάρτηση με την ψυχική μας χαλαρή και υπέροχη πλέον διάθεση.

Μασάζ ποδιού και γάμπας

Τα πόδια μας είναι ένας μικρόκοσμος του σώματός μας. Περιέχουν χιλιάδες νεύρα (72.000 καταλήξεις νεύρων), τα οποία συνδέονται με κάθε όργανο του σώματος.
Ελευθερωθείτε από το άγχος και χαλαρώστε μέσω ενός ευεργετικού μασάζ στα πόδια και τις γάμπες, το οποίο μπορεί να κλείσει αρμονικά την θεραπευτική φροντίδα ποδιών.

Ενεργειακό μασάζ

Ένα ενεργειακό μασάζ στα σημεία ρεφλεξολογίας, διώχνει την συσσωρευμένη κούραση στα κάτω άκρα χαρίζοντας μια απίστευτη χαλάρωση και ενέργεια. Αυτό που επιτυγχάνει η μάλαξη των άκρων είναι να χαλαρώσει και να τονώσει ταυτόχρονα όλο το νευρικό σύστημα και τα όργανα του σώματος δρώντας σε αντανακλαστικά σημεία των πελμάτων.
Είναι μια πανάρχαια πρακτική που την βρίσκουμε στην αρχαία Ελλάδα αλλά και σε άλλους πολιτισμούς στον κόσμο. Η μάλαξη άκρων είναι μέρος του ολιστικού μασάζ και προτείνεται σε όλους για μια ψυχοσωματική ισορροπία και ευεξία.
Απολαύστε ένα σύντομο διάλειμμα από μια κουραστική μέρα.


Μυοχαλαρωτικό μασάζ σώματος

Ένα μυοχαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα. Επιδέξιες και καταπραϋντικές λαβές ανακούφισης με το άρωμα των αιθέριων ελαίων, κάτω από το απαλό ημίφως των κεριών.
Ιδανικό για όσους εργάζονται πολλές ώρες, υποφέρουν από πονοκεφάλους και ταλαιπωρούνται από την κακή στάση του σώματος.
Χαρίστε στον εαυτό σας την ευεξία και την ανανέωση που σας αξίζει.

Eπικοινωνία

Home
Κέντρο ποδολογίας
Γραβιάς 12
54645 Θεσσαλονίκη
Phone
+30.2310850066
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.
Map


Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα: κλειστά
Τρίτη - Παρασκευή: 9.00 - 20.00
Σάββατο: 9.00 - 15.00

Facebook Twitter GPlus

Valid XHTML 1.0 Transitional