Ποδολογία Θεσσαλονίκη

Ονυχοκρύπτωση

onyxokryptosi

Η ονυχοκρύπτωση - ονυχοείσφρυση είναι μία από τις συχνότερες παθήσεις που αντιμετωπίζουμε. Αυτό συμβαίνει κυρίως στο μεγάλο δάκτυλο και προκαλεί έντονο πόνο.
Κύρια αιτία της ονυχοείσφρυσης είναι το λανθασμένο κόψιμο των νυχιών (πολύ κοντά, συχνά από μικρές ηλικίες), το σχήμα της κοίτης, το πάχος και η μορφή του νυχιού (οστρακοειδές, λαβίδα) αλλά και τα στενά παπούτσια ή η έντονη επιβάρυνση των ποδιών.
Τα νύχια που εισχωρούν μέσα στο δέρμα είναι ιδιαίτερα επώδυνα. Πρέπει πάντα να κουράρονται διότι διαφορετικά οδηγούν σε φλεγμονές με έμπυες καταστάσεις και στην πιθανή αποκόλληση του νυχιού.

Πως αντιμετωπίζουμε την Ονυχοκρύπτωση

Σε αντίθεση με τον γιατρό ο οποίος ως επί το πλείστον καταφεύγει σε επέμβαση (αφαίρεση νυχιού, ολική ή τμηματική), εμείς απομακρύνουμε μόνον το τμήμα του νυχιού που πάσχει (ακόμη και όταν υπάρχει φλεγμονή). Πολύ γρήγορα οι πελάτες-ασθενείς μας απελευθερώνονται από τον πόνο, χωρίς να χρειαστεί να απουσιάσουν από την εργασία τους.

Μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης και της πολύχρονης εμπειρίας, έχουμε την φήμη μεταξύ των πελατών, αλλά και γιατρών, ότι χειριζόμαστε πολύ καλά το θέμα "ονυχοκρύπτωση".

Μόνιμη λύση ...χωρίς χειρουργείο!

Τα διορθωτικά ελάσματα νυχιών είναι η πλέον ήπια λύση και εφαρμόζεται με εκπληκτικά αποτελέσματα, χωρίς να απαιτείται χειρουργική επέμβαση. Με την εφαρμογή των ελασμάτων, προκαλείται άμεση απαλλαγή της ονυχαίας αύλακας από το νύχι και συνεπώς προκύπτει μία γρήγορη απελευθέρωση από τον πόνο. Σύντομα, το νύχι επανέρχεται στην αρχική, φυσιολογική του κατάσταση. Ανάλογα με το σχήμα και την ποιότητα του νυχιού, χρησιμοποιούμε διαφορετικά, διορθωτικά ελάσματα ορθονυχίας. Δεν εμποδίζουν καθόλου και δεν προκαλούν πόνο ακόμη και εάν κάποιος ασχολείται με σπορ όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ και γενικά αθλητισμό.

Δείτε φωτογραφίες πρίν και μετά την εφαρμογή.

Σχετικά προϊόνταΦωτογραφίες φλεγμονώδους ονυχοκρύπτωσης

Σχετικά προϊόντα

Eπικοινωνία

Home
Κέντρο ποδολογίας
Γραβιάς 12
54645 Θεσσαλονίκη
Phone
+30.2310850066
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.
Map


Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα: κλειστά
Τρίτη - Παρασκευή: 9.00 - 20.00
Σάββατο: 9.00 - 15.00

Facebook Twitter GPlus

Valid XHTML 1.0 Transitional