Μιλήστε μας στο 2310.850066 ή
κλείστε άμεσα και σε πραγματικό χρόνο το ραντεβού σας online!

Podologos-Online-rantevou

Η φροντίδα των ποδιών είναι υγεία!

Η ποδολογία ανήκει στα παραϊατρικά επαγγέλματα και αναφέρεται αποκλειστικά στα προβλήματα των ποδιών, το σημείο του σώματός μας που καταπονείται καθημερινά δημιουργώντας κάλους, σκληρύνσεις, ονυχοκρυπτώσεις, μυκητιάσεις, κ.α.

Ο ποδολόγος - ποδοθεραπευτής ασχολείται με τη φροντίδα και την αντιμετώπιση προβλημάτων των κάτω άκρων ενώ παράλληλα μπορεί να διαγνώσει παθολογίες που χρίζουν ιατρικής παρακολούθησης.

Το κέντρο ποδολογίας δημιουργήθηκε το 1995 στην Θεσσαλονίκη από τη Ρούλα Μπουμπάρη, πτυχιούχο ποδολόγο Γερμανίας. Με τα πιο σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, την αυστηρή υγιεινή, τις εξειδικευμένες γνώσεις και τη εμπειρία μας, σας προσφέρουμε προστασία και λύση στα προβλήματα των κάτω άκρων.

Testimonials

Μετά από ενάμιση χρόνο πόνου, ταλαιπωρίας και μακροχρόνιου καιρού αντιβιώσεων... βρήκα τη σωτηρία μου και πάνω απ' όλα τον άνθρωπό μου! Ήρθα με κλάματα και αναφιλητά και φεύγω με ένα τεράστιο χαμόγελο!!!

Αξιώτου Δώρα

Περισσότερα

Eπικοινωνία

Home
Κέντρο ποδολογίας
Γραβιάς 12
54645 Θεσσαλονίκη
Phone
+30.2310850066
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.
Map


Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα: κλειστά
Τρίτη - Παρασκευή: 9.00 - 20.00
Σάββατο: 9.00 - 15.00

Facebook Twitter GPlus

Valid XHTML 1.0 Transitional